política municipal

SI d'Alcover vol saber els sous dels edils cada mes

A.E.

Solidaritat per la Independència a Alcover (SI) vol que cada mes, de manera detallada, es facin públiques les retribucions que rep cada regidor, “començant per l'alcalde i acabant per l'últim regidor de l'oposició”. Ho demanaran en la moció que presentaran en la pròxima sessió plenària, una decisió que han pres després del ple que va convocar el consistori alcoverenc i en què els independents liderats per Lluís Català es van mostrar contraris a la nova configuració organitzativa de l'Ajuntament pel que fa a comissions, juntes de govern i juntes de portaveus. SI ha criticat que “en plena crisi, amb reduccions en inversions i retallades indiscriminades de l'administració pública, els governants d'Alcover decideixen apujar les retribucions per als càrrecs electes”. L'Ajuntament d'Alcover farà els plens el primer divendres de cada dos mesos, però Solidaritat volia fer-los els dissabtes a les dotze del migdia “perquè hi poguessin assistir els ciutadans”.

a.e.

Juan Carlos Girauta concorrerà el 28-A per Toledo

Barcelona

El ple del Parlament se celebrarà dimecres i dijous per no coincidir amb les declaracions de Cuixart i Forcadell al Suprem

Barcelona

Torra denuncia que la llibertat d’expressió està “menyspreada” al judici de l’1-O

Agullana

El Suprem concentra els testimonis previstos per a la setmana que ve a dimecres i dijous

madrid

La Moncloa defensa el missatge de Felip VI però alerta que no es pot aplicar un 155 perpetu “contra els que no pensen igual”

madrid

Celaá diu que l’aturada de país “no va ser un èxit” i els CDR “no van poder aturar Catalunya”

madrid

La Moncloa considera “insensat” el viatge d’Arrimadas a Waterloo

Madrid

Nuet proposa “explorar acords” amb Catalunya en Comú i ERC de cara a les eleccions del 28-A

barcelona

Dos advocats penalistes creuen que fiscalia no incideix en la rebel·lió amb alguns acusats perquè “sap que li negaran”

Madrid