El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Sol Sol Sol Sol Clarianes Sol Clarianes
Prob. precip. (%) 0000000
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 20181516171820
T. mínima (ºC) 9976687
Vent 5 km/h O 10 km/h SE 10 km/h SE 5 km/h SE 10 km/h S 15 km/h SO 10 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Màximes en ascens

Cel serè o poc ennuvolat. Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa; en canvi, la màxima serà lleugerament més alta, si bé a cotes altes del Pirineu i el Prepirineu l’ascens serà moderat. De matinada i fins a mig matí hi haurà bancs de boira a punts de Ponent i altres fondalades de la Depressió Central. A la resta del territori la visibilitat serà entre bona i excel·lent. Al litoral bufarà el terral matinal i nocturn. Durant la resta de la jornada s’imposarà el component sud fluix amb cops moderats, sobretot de garbí. Amb tot, al nord del cap de Creus bufarà tramuntana entre fluixa i moderada a partir de mig matí.

La mar: A la Costa Brava, maror al nord del cap de Creus i de marejol a maror a la resta. A la costa central i a la Costa Daurada, marejol.

Demà: Domini del cel serè arreu del Principat. Les temperatures seran en conjunt més altes. Hi haurà una entrada d’aire càlid que es notarà força més a l’interior i al Pirineu que no pas a prop de mar. Fins a mig matí hi haurà bancs de boira a punts de Ponent i altres fondalades de la Depressió Central.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET